حضور حجت الاسلام دکتر حسینی، مسول محترم دفتر نهاد :

حضور حجت الاسلام دکتر حسینی، مسول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد نوشهر

کد خبر: 96 تاریخ انتشار: 1396/1/28
نشست صمیمی در تاریخ 01/27/ 96 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر ما بین دفتر نهاد مقام معظم رهبری استان مازندران و مسئولین اجرایی واحد نوشهر برگزار گردید.

در نشست صمیمی که در تاریخ 27/1/ 96 در واحد نوشهر ما بین دفتر نهاد مقام معظم رهبری استان مازندران و مسئولین اجرایی واحد نوشهر برگزار گردید، ابتدا دکتر کیا رئیس واحد نوشهر ضمن خیر مقدم به مهمانانی که در جلسه شرکت داشتند به معرفی واحد نوشهر و روند تاسیس ، مطالبی را در اختیار و گزارش نمودند و ادامه دادند که واحد نوشهر در حال حاضر با 60 عضو هیات علمی و 24 کارمند همچنین 20 رشته در مقطع کارشناسی و 12 رشته در مقطع کارشناسی ارشد مشغول فعالیت آموزشی می باشد ایشان فعالیت های اجرایی  در امور فرهنگی مطابق زمان و پیش بینی در تقویم و بخشنامه را یکی از اولویت های  واحد یادآور شد.

در ادامه جلسه مسولین واحد نوشهر ضمن معرفی  خود وحوزه کاری گزارشی از برنامه های اجرایی در حوزه مرتبط را ارائه نمودند.

سپس، دکتر حسینی مسئول دفتر نهائ نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان مازندران، طی سخنانی کار دردانشگاه را از افتخارات اشاره کرد و یکی از موفقیت های دانشگاه آزاد را منوط به کار توام با روحیه معنوی و اخلاص  همینطور به این نکته که داشتن خلوص نیت در کار و خدمت به مردم و دانشجویان از توصیه های پیامبر بوده و مورد توجه حضرت حق خواهد بود. ایشان اشاره داشتند که حدود 90 درصد از دانشجویان به اعتقادات مذهبی و اصول اولیه دین اعتقاد داشته و در مراسم های عبادی حضور دارند که این نکته را مثبت ارزیابی کردند و فرمودند که هدایت این دسته از دانشجویان می تواند یک از توفیقات باشد. ایشان ضمن گرامیداشت ماه پرفیض رجب و اشاره به اینکه ماندگاری انسانها را در کسب علم توام با ایمان از موارد رستگاری است. همینطور ایجاد  و ساخت فضای علمی  و دانشگاهی را قابل ارزش توصیف کردند.

در ادامه جلسه حاج آقا غفاری معاون دفتر نهاد ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های حوزه خود به برنامه های دفتر نهاد در راستای تقویت تشکل های دانشجویی و فرهنگی اشاره داشتند.

در این جلسه آقای غلامی مدیر اجرایی دفتر نهاد و همینطور خانم عابدی مسول بخش خواهران نهاد ، آقای دکتر حسینی را همراهی می کردند

برچسب‌ها : دفتر نهاد مقام معظم رهبری - دکتر حسینی - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 498    ديروز: 552    اين ماه: 3184    تاکنون : 550143