پیام نوروزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی :

پیام نوروزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 94 تاریخ انتشار: 1395/12/25
یا مقلب القلوب والابصاریا مدبر اللیل و النهاریا محول الحول والاحوالحول حالنا الی احسن الحال

بسم الله الرحمن الرحیم

آغاز سال 1396 هجری شمسی و فرا رسیدن بهار پرطراوت این نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت را به مقام معظم رهبری، اعضای محترم هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه، استادان اندیشمند و دلسوز، دانشجویان عزیز، همکاران توانمند و خانواد ه های محترمشان تبریک می گویم. در 19 دی ماه سال گذشته رحلت جانسوز وناگهانی یار دیرین امام راحل و مقام معظم رهبری،مجاهد نستوه و رئیس فقید و دلسوز هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی همگان را در اندوهی عمیق فرو برد. یادشان گرامی و نامشان جاودانه باد. (در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز  چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود * بس بگشتم که بپرسم سبب درد فراق مفتی عقل در این مسئله لایعقل بود) ایشان در شرایط حساس و روزهای سخت جنگ تحمیلی پس از تأیید امام خمینی(ره) بنای رفیع دانشگاه آزاد اسلامی را به پشتوانه مردم شریف ایران نهادند. ایشان نه تنها پدر معنوی دانشگاه آزاد اسلامی بلکه یک عالم دوراندیش، مرد م دار، معتدل، عقلگرا و یک تئوری پرداز فرزانه و برجسته برای انقلاب و نظام اسلامی و کشور ایران بودند. دانشگاه آزاد اسامی همواره مدیون هدایت و همت والای آیت ا لله هاشمی رفسنجانی(ره) بوده و هست. امروز این شجره طیبه و سرمایه عظیم ملی در حالی سی و پنجمین بهار عمر خود را تجربه می کند که قریب نیمی از بار آموزش عالی کشور را برعهده دارد و موجبات توسعه فرهننگ و علم اندوزی در سرزمین پهناور ایران را فراهم کرده است. دست اندرکاران دانشگاه آزاد اسلامی توسعه کیفی و متوازن و دستیابی به استانداردهای بالای علمی و توسعه بین المللی و اثربخشی را مبنای حرکت خود قرار داد ه اند به طوری که مأموریت گرایی در رأس برنامه ها و چشم انداز دانشگاه دیده شده است و این موضوع همواره مورد تأکید رئیس فقید هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه بوده است.توسعه شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد دانشگاه و ارائه محصولات حاصل از تحقیقات به بازار، نشانه اثربخشی و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسامی است. همچنین کسب رتبه 158 دانشگاه آزاد اسلامی به لحاظ مشارکت در تولید جهانی علم در سال 1395 و قرار گرفتن در صدر دانشگاههای ایرانی براساس گزارش ESI یکی از نشان ههای ارزشمند و اثرگذار این دانشگاه در عرصه آموزش عالی کشور به شمار می آید و چشم انداز پیش رو، این نوید را می دهد که دانشگاه در حوزه های اجتماعی،اقتصادی، فرهنگی و ورزشی به صورت موثرتری عمل کند و این امر با همت همه اعضای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی امکا ن پذیر خواهد بود. از همه اعضای این خانواده بزرگ و ارزشمند می خواهم با دلسوزی و تعهد پاسبان این سرمایه ارزشمند ملی باشند و آن را سرلوحه عمل خویش گردانند. از خداوند منان برای شما آرزوی سالی پربرکت همراه با نیک روزی و موفقیت مسئلت دارم و امیدوارم در سال پیش رو یکایک اعضای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی بیش از پیش در مسیر اعتلای ایران اسلامی و تحقق اهداف دانشگاه حرکت کنند.

حمید میرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی