پیام تبریک به مناسبت فرارسیدن عید نوروز:

پیام تبریک به مناسبت فرارسیدن عید نوروز

کد خبر: 93 تاریخ انتشار: 1395/12/25
حلول سال نو و بهار پر طراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی است به محضر عموم مردم شریف کشورمان بالاخص یکایک شما اساتید ،دانشجویان و همکاران محترم تبریک و شادباش عرض می نماید.

عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به همه مردم وخصوصا دانشگاهیان خدوم اعم از اعضای محترم هیأت علمی، کارمندان معزز و دانشجویان گرامی که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌نمایند، تبریک و تهنیت باد.   از خداوند متعال، سالی سرشار از بهروزی و موفقّیت و ایّامی نیک و پربار را برای کلیه همکاران محترم و خانواده معّزز آنان در سال جدید، در ظل توجهات امام عصر روحی و ارواحنا فدا مسئلت می‌نماییم. امید است سال آینده، با انسجام کاری بیشتر و همدلی و همفکری و هم افزائی، سالی پربرکت برای کشور عزیزمان ایران و سرشار از موفقیت برای همگان باشد.

برچسب‌ها : پیام تبریک - دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر - عید نوروز

آمار بازدید       امروز: 488    ديروز: 550    اين ماه: 3465    تاکنون : 532837