انتخاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رئیس هیات:

انتخاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رئیس هیات امنای انجمن بین المللی آسایهل

کد خبر: 86 تاریخ انتشار: 1395/9/17
در حاشیه کنفرانس بین المللی آسایهل اعضای رئیس و اعضای هیات امنای انجمن بین المللی آسایهل برای مدت 2 سال انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این نشست دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به اتفاق آراء اعضای کنفرانس بین المللی برای مدت 2 سال به عنوان رئیس هیات امنای این انجمن انتخاب شد. همچنین دکتر نینات از تایلند به عنوان دبیر انجمن برای دو سال دیگر انتخاب شد.

در این جلسه از خدمات دو ساله خانم ادریس رئیس پیشین هیات امنا و رئیس دانشگاه یوپی ام تقدیر و تشکر شد.

همچنین 2 نفر نایب رئیس هیات امنا از کشورهای اندونزی و تایلند برای مدت 2 سال انتخاب شدند. علاوه بر این 12 عضو دیگر این هیات امنا انتخاب شدند. هیات امنای جدید راس ساعت 5 بعد از ظهر روز جاری به ریاست دکتر میرزاده تشکیل جلسه خواهد داد و در خصوص فعالیت ها و چشم اندازهای پیش روی انجمن طی 2 سال آینده به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

گفتنی است اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه های جنوب شرق آسیا (آسایهل) در سال 1956 به عنوان یک سازمان غیردولتی با حضور روسای 8 دانشگاه دولتی منطقه در تایلند تاسیس شد و هم اکنون 210 دانشگاه از کشورهای ایران، مالزی، اندونزی، تایلند، استرالیا، ویتنام، برونئی، سنگاپور، فیلیپین، کامبوج، هنگ کنگ، هندوستان، ژاپن، میانمار، سریلانکا، تایوان، تیمور شرقی، لهستان، بلژیک، کانادا، فرانسه، انگلستان، نیوزیلند، سوئد و آمریکا در آن عضویت دارند.

برچسب‌ها : انتخاب - دانشگاه آزاد - دکتر میرزاده - رئیس

آمار بازدید       امروز: 146    ديروز: 1383    اين ماه: 3909    تاکنون : 589917