مراسم یادواره شهدای دانشجویی:

برگزاری مراسم یادواره شهدای دانشجویی در واحد نوشهر

کد خبر: 82 تاریخ انتشار: 1395/8/17 نویسنده: مدیر سایت
مراسم یادواره شهدای دانشجویی با حضور سردار حسن نیا و خانواده های معزز شهدا در واحد نوشهر برگزرا گردید.

مراسم یادواره شهدای  دانشجویی با حضور سردار حسن نیا و خانواده های معزز شهدا در واحد نوشهر برگزرا گردید.

در راستای ارج نهادن به ایثار و ازجانگذشتگی شهدای دانشجوی شهرستان نوشهر، مراسمی به همین عنوان با همکاری پایگاه بسیج شهید صیاد شیرازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر در تاریخ 16/08/95  در واحد نوشهر برگزار گردید. در این مراسم سردار حسن نیا از جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس سخنرانی نمودند.

در ابتدای مراسم نیز آقای دکتر کیا ریاست واحد نوشهر ضمن خیر مقدم به خانواده های معزز شهدا سخنانی  را ایراد فرمودند. در انتهای برنامه با پخش نماهنگ نوحه سرایی در ارتباط با حماسه  شهدای دانشجو با لوح تقدیر از خانواده های آنان قدردانی بعمل آمد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد