پذیرش دانشجو در واحد نوشهر:

آغاز ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر

کد خبر: 70 تاریخ انتشار: 1395/5/2
ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر در سال 95 در مقطع کارشناسی و کاردانی از نیمه دوم مرداد ماه آغاز می شود. داوطلبان می توانند با مراجعه به آدرس Azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند .

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر در سال 95  دانشجو می پذیرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر  ثبت نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی و کاردانی آغازشد. داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت سازمان مرکزی به آدرس Azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند .

برای کسانی که در واحد نوشهر ثبت نام و  پذیرش می شوند تسهیلات ویژه ای از جمله پرداخت وام و .. در نظر گرفته خواهد شد .

در حال حاضر دانشگاه آزد واحد نوشهر  دارای 22 رسته در مقاطع کارشناسی و کاردانی و 12 رشته کارشناسی ارشد و بیش ار 50 عضو هیات علمی و 32 آزمایشگاه و کارگاه تخصصی و سایت کامپیوتر همینطور بیش از 17000 جلد کتاب در کتابخانه واحد  بعنوان بک واحد مستقل از سال 1386 مشغول انجام فعالیت آموزشی و پژوهشی می باشد.

برچسب‌ها : 0 - پذیرش دانشجو - داوطلبان

آمار بازدید       امروز: 550    ديروز: 505    اين ماه: 12041    تاکنون : 628443