طی نامه ای:

قدردانی دکتر میرزاده از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

کد خبر: 67 تاریخ انتشار: 1395/3/1
دکتر میرزاده در نامه‌ای، مراتب تشکر خود را از تلاش‌های مجدانه دکتر نیازآذری دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، کارکنان خدوم و استادان گرانقدر واحدها و مراکز آموزشی این استان اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر حمید میرزاده در نامه‌ای، مراتب تشکر خود را از تلاش‌های مجدانه دکتر کیومرث نیازآذری دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، کارکنان خدوم و استادان گرانقدر واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران اعلام کرد.

میرزاده ابراز امیدواری کرد در سایه تدبیر، برنامه ریزی و صداقت همه کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، شاهد شکوفایی و اعتلای بیش از پیش نام دانشگاه آزاد اسلامی و خدمت به میهن عزیز اسلامیان باشیم.

وی در پایان مراتب سلام گرم و قدردانی خود را به یکایک همکاران دانشگاه ابلاغ کرد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد