برگزاری مراسم هفته پژوهش در واحد نوشهر

کد خبر: 6 تاریخ انتشار: 1393/10/29
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، همایشی تحت عنوان حجاب، عفاف و مد گرایی با حضور مسولین دانشگاه های نوشهر و همینطور فرماندار محترم شهرستان نوشهر و دیگر مسولین شهری در سالن گردهمایی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشهر برگزار گردید.

در ابتدای مراسم آقای دکتر کیا ریاست واحد نوشهر ضمن خیر مقدم به حاضرین و گرامی داشت هفته پژوهش بر اهمیت پژوهش و تحقیق در جامعه اشاره فرمودند.
سپس آقای قمی فرماندار محترم نوشهر سخنانی را در ارتباط با عفاف و حجاب ارائه نمودند.
در ادامه مراسم پنج مقاله برگزیده بصورت سخنرانی ارائه شد. لازم به ذکر است مجموعا 48 مقاله به دبیرخانه همایش ارائه شد که پس از ارزیابی مقالات به صورت مجموعه مقاله و CD در روز همایش بین حاضرین توزیع شد.
همینطور نمایشگاهی با موضوع دستاوردهای پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار گرید که مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.
در پایان مراسم به ارائه کنندگان مقالات برتر همینطور خانم دکتر افسری پژوهشگر برتر 93واحد نوشهر هدایایی تقدیم گردید.

برچسب‌ها :

آمار بازدید       امروز: 697    ديروز: 1004    اين ماه: 8332    تاکنون : 594340