همایش علمی حسابداری ،مدیریت و علوم مهندسی:

کد خبر: 57 تاریخ انتشار: 1394/12/15
همایش علمی حسابداری ومدیریت همچنین همایش یافته های نوین در علوم مهندسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر برگزار شد در همایش علمی یافته های نوین در علوم مهندسی مکانیک ، برق ، معماری و عمران ، تعداد 39 مقاله ارائه شد که از این تعداد پنج منتخب برگزیده و مابقی به صورت پوستر انتخاب شد که به مقالات برتر نیز هدایا و لوح تقدیر اهدا شد.

منتخبین : فرزانه سلیمانی با مقاله تحت عنوان : ( بررسی پایداری اغتشاش کوچک توربین بادی و...) و محمد جواد نجفی اندرور ( طراحی و ساخت یاتاقان و ... ) و دکتر ولی قاسمی نژاد ( استفاده از فوندانسیون باگتی و...) و حمید پاشا زانوس ( شبیه سازی عددی فرآیند تحریک لایه مرزی به وسیله تزریق حباب ) دکتر احمد احمدی ( داده های واحد اندازه گیری فازور و شبکه عصبی ) مقالات خود را ارائه دادند.

در همایش علمی آینده پژوهی در حوزه های حسابداری ، مدیریت و مهندسی نیز بیان داشت : تعداد 25 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از بین انها پنج مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ارائه شد.

منتخبین : آزیتا شرج شریفی ، امیر خزایی ، نسیم حسن نیا ، مجتبی لاتی و دکترحسن دیواندری مقالات خود را به صورت سخنرانی ارائه دادند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد واحد نوشهر

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

دفتر بازرسی دانشگاه