همایش علمی حسابداری ،مدیریت و علوم مهندسی:

کد خبر: 57 تاریخ انتشار: 1394/12/15
همایش علمی حسابداری ومدیریت همچنین همایش یافته های نوین در علوم مهندسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر برگزار شد در همایش علمی یافته های نوین در علوم مهندسی مکانیک ، برق ، معماری و عمران ، تعداد 39 مقاله ارائه شد که از این تعداد پنج منتخب برگزیده و مابقی به صورت پوستر انتخاب شد که به مقالات برتر نیز هدایا و لوح تقدیر اهدا شد.

منتخبین : فرزانه سلیمانی با مقاله تحت عنوان : ( بررسی پایداری اغتشاش کوچک توربین بادی و...) و محمد جواد نجفی اندرور ( طراحی و ساخت یاتاقان و ... ) و دکتر ولی قاسمی نژاد ( استفاده از فوندانسیون باگتی و...) و حمید پاشا زانوس ( شبیه سازی عددی فرآیند تحریک لایه مرزی به وسیله تزریق حباب ) دکتر احمد احمدی ( داده های واحد اندازه گیری فازور و شبکه عصبی ) مقالات خود را ارائه دادند.

در همایش علمی آینده پژوهی در حوزه های حسابداری ، مدیریت و مهندسی نیز بیان داشت : تعداد 25 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از بین انها پنج مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ارائه شد.

منتخبین : آزیتا شرج شریفی ، امیر خزایی ، نسیم حسن نیا ، مجتبی لاتی و دکترحسن دیواندری مقالات خود را به صورت سخنرانی ارائه دادند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد واحد نوشهر

برچسب‌ها : حسابداری - درختکاری - مهندسی - همایش - واحد نوشهر