برگزاری نشست شورای زنان فرهیخته در واحد نوشهر

کد خبر: 52 تاریخ انتشار: 1394/11/3

همزمان با میلاد با سعادت یازدهمین اختر امامت و ولایت نشست فرهنگی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر در تاریخ 94/10/30 در سالن اجتماعات برگزار گردید . در این جلسه خانم دکتر غلامی رئیس شورای فرهیختگان زنان دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با حضور در واحد نوشهر با زنان اساتید و کارمندان دانشگاه دیدار و گفتگو کردند . قبل از سخنرانی ایشان، آقای دکتر کیا ریاست محترم واحد سخنانی را در اهمیت حضور و جایگاه زنان و نقش و کارکرد و تاثیرپذیری آن در جامعه سخنانی را ارائه نمودند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

دفتر بازرسی دانشگاه

آمار بازدید       امروز: 326    ديروز: 1041    اين ماه: 1367    تاکنون : 2213079