گروه: مناسبت ها

تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر

کد خبر: 45 تاریخ انتشار: 1394/4/24
تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر

عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.

عید فطر، جشن بازگشت به فطرت پاک انسانی به برکت یک ماه عبادت خالصانه و تلاش برای زدودن زنگارهای گناه و انحراف و جهالت از دل ها و جان ها در طول ماه مبارک رمضان است. عید فطر برای آنان که رمضان را آنگونه که شایسته است درک کرده اند، روز اعلام پیروزی بر طاغوت نفس است و روز شکر به درگاه الهی به خاطر آنچه در ضیافت خویش ما را به آن مهمان نمود و به سوی آن هدایت فرمود.

فرا رسیدن عید سعید و فرخنده فطر ، عید عاشقان عبودیت و پرستش معشوق لم یزلی عید ساییدن پیشانی عبادت برآستان یگانه احدیت به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج) و همه مسلمین جهان تبریک و تهنیت باد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نوشهر

برچسب‌ها :