گروه: مناسبت ها

یادواره شهدای دانشجویی شهرستان نوشهر در دانشگاه آزاد واحد نوشهر

کد خبر: 42 تاریخ انتشار: 1393/10/29
همزمان با ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ، مراسم یادواره شهدای دانشجویی شهرستان نوشهر با همکاری پایگاه بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر در تاریخ 17/8/93 در سالن اجتماعات این واحد برگزار گردید.

در این مراسم خانواده های محترم و معظم شهدا و مسئولین سپاه و همچنین مسئولین و دانشجویان واحد نوشهر حضور داشتند.

در ابتدای مراسم آقای دکتر کیا رییس واحد نوشهر با سخنانی یاد و خاطره شهدا را گرامی داشته و به برگزار کنندگان این یادواره توصیه کردند که زندیگینامه شهدای دانشجویی در قالب کتابچه تهیه و بدین طریق از زندگی و رفتار آنان برای الگوی جوانان و نسل سوم انقلاب استفاده شود.
در پایان مراسم هدایایی به رسم یادبود به خانواده های معظم شهدا اهدا گردید.

برچسب‌ها :

آمار بازدید       امروز: 196    ديروز: 1383    اين ماه: 3959    تاکنون : 589967