مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام دانشجویان جدید الورود

کد خبر: 40 تاریخ انتشار: 1393/11/6
قابل توجه دانشجویان جدید الورود

ضمن خیر مقدم به پذیرفته شدگان،  به اطلاع می رساند برگزاری کلاسهای درس در ساختمان جدید دانشگاه واقع در سایت واحد دانشگاهی بعد از پارک نگین، روبروی هتل صحرا می باشد.

دارک مورد نیاز برای ثبت نام دانشجویان جدید الورود

1- اصل مدرک پایه و 2 سری کپی از آن:

تبصره 1: اصل مدرک پایه برای پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته ، دیپلم فنی می باشد.چنانچه به دلایلی اصل مدرک دیپلم در دست نباشد یا هنوز صادر نشده باشد با ارائه گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه از دانشجو ثبت نام می گردد اما بابت ضمانت اصل مدرک، یک فقره سفته به مبلغ پانصدهزار تومان از دانشجو اخذ می گردد که پس از تحویل اصل مدرک به وی مسترد خواهد شد.

تبصره 2 : اصل مدرک پایه برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته ، مدرک پیش دانشگاهی می باشد.چنانچه به دلایلی اصل مدرک پیش دانشگاهی در دست نباشد یا هنوز صادر نشده باشد با ارائه گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی از دانشجو ثبت نام می گرد بابت ضمانت اصل مدرک یک فقره سفته به مبلغ پانصدهزار تومان از دانشجو اخذ می گردد که پس از تحویل اصل مدرک به وی مسترد خواهد شد.

تبصره 3: اصل مدرک پایه برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی نا پیوسته(کاردانی به کارشناسی) ، مدرک کاردانی می باشد.چنانچه به دلایلی اصل مدرک کاردانی در دست نباشد یا هنوز صادر نشده باشد با ارائه گواهی موقت پایان دوره کاردانی از دانشجو ثبت نام می گردد بابت ضمانت اصل مدرک یک فقره سفته به مبلغ پانصدهزار تومان از دانشجو اخذ می گردد که پس از تحویل اصل مدرک به وی مسترد خواهد شد.

2- اصل و کپی شناسنامه از همه صفحات 2 سری کامل

3- اصل و کپی کارت ملی از پشت و رو 2 سری کامل

4- عکس 3x4 تعداد 8 عدد

5- اصل و کپی کارت پایان خدمت برای برادرانی که دارای کارت معافی یا پایان خدمت می باشند.

برچسب‌ها :

آمار بازدید       امروز: 796    ديروز: 938    اين ماه: 2327    تاکنون : 659173