حضور آقای دکتر کاردار معاون دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی در واحد نوشهر

کد خبر: 3 تاریخ انتشار: 1393/10/29
آقای دکتر کاردار معاون محترم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه آقای دکتر قاسم احمدی نماینده محترم مردم نوشهر و چالوس در مجلس و همچنین اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و مسئولین وزارت علوم جهت آشنایی با مشکلات آموزش عالی در منطقه جلسه ای در تاریخ 30/7/93 در سالن جلسات واحد نوشهر برگزار کردند.

آقای دکتر کاردار معاون محترم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه آقای دکتر قاسم احمدی نماینده محترم مردم نوشهر-چالوس در مجلس و همچنین اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و مسئولین وزارت علوم جهت آشنایی با مشکلات آموزش عالی در منطقه جلسه ای در تاریخ 30/7/93 در سالن جلسات واحد نوشهر برگزار کردند.
در ابتدای جلسه آقای دکتر کیا رئیس واحد نوشهر توضیحاتی در خصوص وضعیت تاسیس واحد و پروژه های در دست اقدام و همینطور دستاوردهای علمی و پژوهشی واحد برگزار نمودند.
در ادامه آقای دکتر قاسم احمدی نماینده محترم مردم نوشهر – چالوس در مجلس شورای اسلامی ضمن معرفی حاضرین در جلسه گزارشی از وضعیت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در منطقه را توضیح دادند.
در ادامه آقای دکتر کاردار معاون دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی در خصوص موضوعات مطرح شده توضیح دادند.
جلسه با ذکر صلوات و فاتحه بر روح ملکوتی آیت الله مهدوی کنی به پایان رسید.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نوشهر

برچسب‌ها :