امتحانات پایان ترم :

اعلام نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم

کد خبر: 226 تاریخ انتشار: 1400/10/15
در خصوص برگزاری امتحانات نیسمال اول ۱۴۰۰-۱۴۰۱ واحد نوشهر به استحضار می‌رساند که امتحانات در کلیه مقاطع  بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

آخرین مهلت جهت تعیین و تکلیف بدهی و اخذ کارت امتحان حداکثر تا تاریخ 15 دی (پایان وقت اداری ) می باشد. در خصوص تعیین تکلیف وضعیت بدهی با قسمت مالی واحد ارتباط داشته باشید.

روش پرداخت به صورت مجازی :

در صورت داشتن بدهکاری ابتدا وارد سامانه آموزشیار شده سپس از طریق منوی "ثبت نام دروس دانشجو" زیرمنوی "مدیریت مالی نیمسال های تحصیلی"-دکمه ی پرداخت الکترونیکی شهریه اقدام به تسویه حساب مالی نمایید. در غیر این صورت ارزشیابی اساتید و اخذ کارت ورود به جلسه ی امتحان امکانپذیر نمی باشد و پنل دانشجویی بر روی منوهای خدمات آموزشی غیرفعال می باشد. پس از پرداخت و یا تعیین تکلیف بدهی از سامانه خارج شده و پس از دقایقی مجددآً وارد سامانه شده تا منوهای آموزشی فعال گردد.

نکته مهم: در صورت داشتن بدهی شرکت در آزمون در سامانه وادانا امکانپذیر نمی باشد. پس از پرداخت بدهی به روز رسانی سامانه وادانا 24 تا 48 ساعت زمان خواهد برد.

راهنمای ارزشیابی اساتید:

1)  منوي ارزشيابي و زيرمنوي "ارزشيابي استاد در نيمسال جاري" را انتخاب نماييد.
2)     با انتخاب اين زير منو وارد صفحه ليست دروس نيمسال جاري شده و در قسمت چپ صفحه با انتخاب لينک "ارزشيابي استاد"    ( شکل آدمک در انتهای ردیف اسم درس ) وارد صفحه ارزشیابی می شوید.
3)     با توجه به سوالات نمايش داده شده در اين صفحه، گزينه‌ دلخواه براي هر سؤال را انتخاب نماييد. (انتخاب يک پاسخ براي هر سؤال ضروري مي‌باشد.)
4)     پس از انتخاب تمامي پاسخ‌ها، دكمه "ثبت" را انتخاب نمائید. توجه داشته باشيد با زدن دكمه ثبت، ارزشيابي مجدد براي استاد مربوطه امکانپذیر نخواهد بود و لينك مربوط به ارزشیابی استاد غیرفعال مي گردد.
5)     جهت ارزشيابي ساير دروس با زدن دکمه بازگشت به صفحه دروس نيمسال جاري بازگشته و ارزشيابي ساير کلاس درسها را به روش فوق انجام دهيد.
6)      پس از اتمام ارزشيابي تمامي كلاس‌درس‌ها، اخذ "چاپ کارت ورود به جلسه امتحان" که به صورت يک دکمه در انتهاي صفحه دروس نيمسال جاري قابل مشاهده مي باشد، امکانپذیر می گردد.

فیلم راهنمای شرکت در آزمون مجازی

عبارت امنیتی