تغییر روز و ساعت‌های امتحانات پایان ترم نیمسال اول 1400-1399

کد خبر: 211 تاریخ انتشار: 1399/10/14

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می‌رساند با توجه به تأخیر در شروع کلاس ها در این نیمسال، بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه و مصوبه ستاد ملی کرونا تاریخ امتحانات تغییر کرده است:
بر این اساس تاریخ‌های امتحانی دانشجویان ورودی ماقبل 99 از روز شنبه 4 ام تا پنج ‌شنبه 16 بهمن ماه می‌باشد و برای دانشجویان ورودی 99  از روز شنبه 18ام تا چهار‌شنبه 29 بهمن ماه می‌باشد .

دریافت کارت ورود به جلسه امتحان » توسط دانشجویان از تاریخ ۹۹/۱۰/۱۵ فعال می گردد.

نحوه دریافت چاپ کارت ورود به جلسه امتحان:
1)پس از اتصال به سيستم، منوي ارزشيابي و زيرمنوي "ارزشيابي استاد در نيمسال جاري" را انتخاب نماييد.
2)با انتخاب اين زيرمنو وارد صفحه ليست دروس نيمسال جاري شده و در قسمت چپ صفحه با انتخاب لينک "ارزشيابي استاد" وارد صفحه پرسشنامه مي شويد.
3)با توجه به سوآلات نمايش داده شده در اين صفحه، گزينه‌ دلخواه براي هر سؤال را انتخاب نماييد. (انتخاب يک پاسخ براي هر سؤال ضروري مي‌باشد.)
4)پس از انتخاب تمامي پاسخ‌ها، دكمه "ثبت" را جهت ثبت ارزشيابي استاد بزنيد. توجه داشته باشيد با زدن دكمه ثبت، امكان ارزشيابي مجدد براي استاد مربوطه وجود نخواهد داشت و لينك مربوطه غيرقابل دسترسي مي گردد.
5)براي ارزشيابي ساير دروس با زدن دکمه بازگشت به صفحه دروس نيمسال جاري بازگشته و ارزشيابي ساير کلاس درسها را به روش فوق انجام دهيد.
6)    پس از اتمام ارزشيابي تمامي كلاس‌درس‌ها، امکان "چاپ کارت ورود به جلسه امتحان" که به صورت يک دکمه در انتهاي صفحه دروس نيمسال جاري قابل مشاهده مي باشد وجود خواهد داشت . پس از دريافت اين گزارش ارزشيابي نيمسال جاری به پايان رسيده است.
نکات مهم :
1)پس از ارزشيابي يک کلاس درس و ثبت پاسخ‌ها، امکان ويرايش پاسخ‌ها و يا ارزشيابي مجدد وجود نخواهد داشت.
2)چاپ کارت ورود به جلسه امتحان توسط دانشجو پس از انجام ارزشيابی تمامی دروس موجود در ليست ارزشيابی الزامی ست.
3)دانشجو بدهی نداشته باشد

برچسب‌ها : پایان ترم - تغییر امتحانات - نیمسال اول - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 144    ديروز: 448    اين ماه: 36392    تاکنون : 1726465