اعلام چگونگی پذيرش كارشناسي ارشد بدون کنکور سال 1399

کد خبر: 207 تاریخ انتشار: 1399/9/16
تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته براي شركت در مرحله پذيرش كارشناسي ارشد بدون کنکور سال 1399 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

❇️ براساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین جلسات پانزدهم و شانزدهم شوراي سنجش و پذيرش دانشجو در دوره‌هاي تحصيلات تكميلي مورخ 99/05/04 و 99/08/10 مقرر گردید در رشته‌محل‌هايي که ظرفيت آنها در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامي تكميل نشده و فاقد انتخاب رشته کننده مردود می باشند، پذيرش براساس سوابق تحصيلي (معدل تراز شده کارشناسی) بصورت متمرکز صورت گیرد.

*  منظور از سوابق تحصیلی، معدل تراز شده مقطع کارشناسي و براي متقاضيان داراي مدرک کارشناسي ناپيوسته براساس تراز ميانگين معدل مقاطع کارداني و کارشناسي ناپيوسته می باشد.

❇️ لذا به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شرکت در این مرحله مي‌رساند که دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته از روز سه شنبه 99/09/25 از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر شده است  و ثبت نام از متقاضیان نیز تا روز یکشنبه 99/09/30 ادامه خواهد داشت . ثبت‌نام منحصراً به صورت اينترنتي و از طريق درگاه اطلاع‌رساني سازمان به نشاني: www.sanjesh.org انجام می‌شود.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد