اعلام زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

کد خبر: 204 تاریخ انتشار: 1399/8/7
با عنایت به اینکه ثبت نام از پذیرفته شدگان به صورت مجازی صورت می‌پذیرد کلیه پذیرفته شدگان لازم است جهت اطلاع از زمان و نحوه ثبت نام به سامانه آموزشیار مراجعه نمایند.

ه‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 دانشگاه آزاد اسلامي، ضرورت دارد بر اساس توضیحات ذیل اقدام لازم را بعمل آورند.

زمان و محل ثبت‌نام :

الف) با عنایت به اینکه ثبت نام از پذیرفته شدگان به صورت مجازی صورت می‌پذیرد کلیه پذیرفته شدگان لازم است جهت اطلاع از زمان و نحوه ثبت نام به سامانه آموزشیار به آدرس: edu.iau.ac.ir مراجعه نمایند.

- عدم مراجعه پذیرفته‌شدگان به سامانه آموزشیار در بازه زمانی مقرر به منزله انصراف از ثبت‌نام تلقی شده و هیچ‌گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

** درصورت بروز هر گونه مشکل در روند ثبت نام در سامانه آموزشیار با شماره های دانشگاه 01152374500 الی 507 داخلی 22 و   33  تماس حاصل نمایید.. همچنین میتوانید از شنبه 10 آبان با در دست داشتن کلیه مدارک به صورت حضوری جهت ثبت نام  به دانشگاه مراجعه نمایید.

مدارک لازم جهت ثبت نام :

1- اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاههای معتبر داخل و خارج کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد به انضمام ریز نمرات دوره کارشناسی با قید معدل.

تبصره : پذیرفته‌شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) خود نمی‌باشند باید اصل گواهی تأیید شده دال بر فراغت از تحصيل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد، به همراه ريز نمرات تأييد شده ارائه نمایند.

تذکر : فارغ‌التحصيلان مشمول دوره كارشناسي كه با ارائه گواهي تأييد شده از محل تحصيل دوره مذكور ثبت‌نام مي‌نمايند ، علاوه بر گواهي و ريز نمرات مذكور بايستي تصوير برگ لغو معافيت تحصيلي دوره كارشناسي را ارائه نمايند. همچنين چنانچه دوره مذكور را در مدتي بيش از شش سال از بدو ورود به اتمام رسانده‌اند بايستي تصوير مجوز افزايش سنوات بدون ذكر غيبت را براي مدتي كه مازاد بر شش سال تحصيل كرده‌اند ارائه نمايند.

2- اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی خوانا از تمام صفحات (اصل شناسنامه برای تطبیق می‌باشد).

3- اصل و يك برگ فتوكپي كارت ملي. (ارائه اصل كارت جهت برابر با اصل بودن تصوير كارت مي‌باشد).

4- شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ (از یک نگاتیو) که اخیراً  تهیه شده باشد (برای برادران مشمول 12 قطعه).

5- مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومي برادران را مشخص نماید.

تذكر: افرادي كه از نظر مقررات وظيفه عمومي حائز شرايط ثبت‌نام نيستند (از جمله داراي دفترچه اعزام به خدمت با غيبت مي‌باشند و يا با غيبت به خدمت اعزام شده‌اند يا  در برگ اعزام آنان دانشجوي اخراجي يا انصرافي يا ترك تحصيل ذكر شده است) مجاز به ثبت‌نام نمي‌باشند.

6- تکمیل کلیه فرم های ثبت نام و فرم های مربوط به تعهدات و سایر فرم های که در سامانه آموزشیار قرار گرفته است.

برچسب‌ها : ثبت نام - دانشگاه آزاد - کارشناسی ارشد - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 659    ديروز: 812    اين ماه: 3538    تاکنون : 1659362