جشنواره:

برگزرای جشنواره «از حماسه تا حماسه»

کد خبر: 203 تاریخ انتشار: 1399/7/29
جشنواره «از حماسه تا حماسه» به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جشنواره «از حماسه تا حماسه» به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری می‌شود.

اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر، جهت ثبت نام نشانی سایت یا کانال یا صفحه خود را به شماره 09116245896 (جناب  آقای ملکی) در واتساپ ارسال نمایند .

شرط ورود در جشنواره، انتشار پنج پست(یادداشت،پادکست،ویدئو، تصویر و...) در مورد هر حماسه از آغاز آن حماسه تا آغاز حماسه بعدی است.

هشتگ #از_حماسه_تا_حماسه و #دانشگاه_آزاد_اسلامی زیر هر پست، فراموش نشود.

بر اساس شاخص‌های مختلف که از جمله آن‌ها، کمیت پست‌ها، کیفیت، تعداد بازدید، تعداد بازنشر و... صفحات در بهمن‌ماه در سطح واحد دانشگاهی داوری خواهند شد.

به نفرات برتر جوایز مختلفی و از آن جمله تخفیف شهریه تعلق خواهد گرفت.

برچسب‌ها : جشنواره حماسه تا حماسه - دانشگاه آزاد اسلامی - معاونت فرهنگی - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 555    ديروز: 772    اين ماه: 7859    تاکنون : 1663683