مسابقات کتابخوانی مجازی:

برگزاری مسابقات کتابخوانی مجازی با عنوان صلح امام حسن(ع)

کد خبر: 178 تاریخ انتشار: 1399/2/17
پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد مسابقه کتاب خوانی با عنوان صلح امام حسن(ع) را به صورت مجازی برگزار کند.

کلیه علاقه مندان ( اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان ) می توانند به منظور شرکت در مسابقه کتابخوانی به صورت مجازی ابتدا به سایت (همدمم کتاب)
hamdamamketab.ir
مراجعه نموده و پس از ثبت نام در سامانه با درج شماره تلفن همراه و دریافت کد عبور، فایل کتاب را از سایت مزبور دریافت نمایند‌.

مهلت ثبت نام: شنبه ۹۹/۲/۲۰
تاریخ برگزاری آزمون: یکشنبه  ۹۹/۲/۲۱
کتاب منبع: صلح امام حسن (ع) ترجمه حضرت آیت الله سید علی خامنه ای

شایان ذکر است به نفرات برتر شرکت کننده در این مسابقه به قید قرعه جوایز نفیسی از طرف پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تقدیم می گردد.

برچسب‌ها : پژوهشکده مطالعات دانشگاه آزاد - صلح امام حسن(ع) - مسابقات کتابخوانی مجازی - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 551    ديروز: 617    اين ماه: 10394    تاکنون : 1485614