بازدید دکتر طهرانچی و دکتر کرمانیان :

بازدید دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از واحد نوشهر

کد خبر: 166 تاریخ انتشار: 1398/9/5
دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه دکتر کرمانیان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر بازدید کردند.

در این بازدید که عصر روز دوشنبه مورخ 4 آذر 98  برگزار گردید، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  نشستی صمیمانه با کارکنان و اعضای هیات علمی واحد داشتند.

در ابتدای نشست دکتر کیا رئیس واحد نوشهر ضمن خوش آمدگویی، گزارشی از وضعیت شکل گیری واحد نوشهر و فعالیت ها و اقدامات انجام شده و برنامه های آتی واحد ارائه نمودند. آنگاه اعضای هیات علمی و کارکنان نقطه نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود را بصورت پرسش و پاسخ صمیمی با رئیس دانشگاه بیان داشتند. در ادامه دکتر طهرانچی در خصوص ضرورت همبستگی بیشتر اعضای هیات علمی و کارکنان، استفاده از ظرفیت های شهرستان با توجه به ظرفیت های علمی و آکادمیک در واحد نوشهر، تلاش برای درآمدهای غیرشهریه ای و دانش بنیان، تاکید بر سرای نوآوری و آموزش های کوتاه مدت رهنمون های مبسوطی را بیان نمودند و تاکید داشتند باوجود اداره کل بندر و دریانوردی و اداره کل گمرکات، اعضای هیات علمی واحد نوشهر می توانند با ارائه ایده ها و پیشنهاداتی در خصوص برپایی یک مرکز آموزشی تخصصی فعالیت نمایند.

برچسب‌ها : دکتر طهرانچی - دکتر کرمانیان - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 617    ديروز: 406    اين ماه: 10456    تاکنون : 1368577