انتصاب دکتر حسین کرمانیان به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری

کد خبر: 164 تاریخ انتشار: 1398/8/19
دکتر محمدمهدی طهرانچی با صدور حکمی، حسین کرمانیان را به‌عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری منصوب کرد.

دکتر حسین کرمانیان عضو هیئت علمی و دانشیار گروه آموزشی پالایش زیستی دانشکده مهندسی انرژی و فناوری های نوین دانشگاه شهید بهشتی که برای سالها سرپرستی پردیس علمی – تحقیقاتی زیراب  دانشگاه شهید بهشتی را بر عهده داشته بیش از 50 مقاله علمی در مجلات مختلف معتبر داخلی و بین المللی منشر کرده و اختراعی نیز با عنوان شناخت بيوسورفكتانت در فرايند جوهر زدايي در بازيافت كاغذ روز نامه باطله ثبت نموده است. حوزه فعالیت پژوهشی وی  بهینه‌سازی فراورده‌های مرکب سلولزی است. وی دانش آموختۀ دکترای مهندسي سلولز و كاغذ, از دانشگاه روسيه, است.

وی همچنین عضویت در کمیسیون تخصصی کشاورزی، آب و منابع طبیعی شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری را نیز در کارنامۀ خود دارد.

دکتر طهرانچی در نامه‌ای جداگانه، از زحمات حسین منصوریان سرخگریه، سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در زمان تصدی مسئولیت در این دانشگاه، قدردانی کرد.

روابط عمومی واحد نوشهر

برچسب‌ها : 0 - استان مازندران - دکتر کرمانیان - رئیس دانشگاه آزاد - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 619    ديروز: 406    اين ماه: 10458    تاکنون : 1368579