تصویب رشته جدید:

تصویب رشته جدید با مصوبه شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نوشهر

کد خبر: 159 تاریخ انتشار: 1398/6/2
با مصوبه شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی رشته جدید مهندسی صنایع با کد رشته 40310 ، به رشته های کارشناسی پیوسته سوابق تحصیلی(بدون آزمون ورودی مهر ۹۸) دانشگاه آزاد واحد نوشهر افزوده شد.

با مصوبه شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی رشته جدید

بنابر این تعداد رشته های کارشناسی پیوسته واحد نوشهر به6  رشته شامل:
 1-مهندسی عمران، 2- مهندسی معماری ، 3-کارشناسی حقوق،  4-کارشناسی حسابداری ، 5-کارشناسی امور گمرکی  و
6- مهندسی صنایع افزایش یافت.
دیپلم‌های"کاردانش وفنی حرفه‌ای نظام ۶.۳.۳" می‌توانند بدون آزمون درمقطع کارشناسی پیوسته برای کلیه رشته‌ها(به انتخاب متقاضی) در دانشگاه آزاداسلامی واحد نوشهر(کد 539 ) در سایت  azmoon.iau.ac.ir ثبت‌نام وا‌دامه تحصیل نمایند.

برچسب‌ها : تصویب رشته - مهندسی صنایع - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 442    ديروز: 690    اين ماه: 15009    تاکنون : 1322331