آغاز ثبت‌نام دوباره در کنکور کارشناسی ارشد

کد خبر: 146 تاریخ انتشار: 1397/11/28
مهلت دوباره ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ دانشگاه‌ها از روز یکشنبه ۲۸ بهمن آغاز می‌شود و تا روز پنج‌شنبه دوم اسفند ادامه دارد

مهلت دوباره ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ در شش گروه آموزشی و ۱۳۱ کدرشته امتحانی برای دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی ازجمله دانشگاه ‌آزاد اسلامی از روز یکشنبه ۲۸ بهمن آغاز می‌شود و تا روز پنج‌شنبه دوم اسفند از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور ادامه دارد.

مرحله اول ثبت‌نام این آزمون از ۱۶ آذر آغاز شد و تا ۲۵ آذرماه به پایان رسید.

برای در نظر گرفتن تسهیلات بیشتر برای داوطلبان از ۲۸ بهمن‌ماه اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبان بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

داوطلبان می‌توانند از روز ۲۸ بهمن‌ماه نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی خود در صورت لزوم اقدام کنند.

آزمون کارشناسی‌ارشد ۹۸ و بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی پنج‌شنبه و جمعه ۵ و ۶ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

ظرفیت پذیرش این آزمون حدود ۳۱۰ هزار نفر در دانشگاه‌های وزارت علوم و آزاد اسلامی اعلام شده است.

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا

برچسب‌ها : کارشناسی ارشد - کنکور - مهلت ثبت‌نام

آمار بازدید       امروز: 115    ديروز: 461    اين ماه: 21292    تاکنون : 1113357