روز وحدت حوزه ودانشگاه :

به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه، دیدار مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر از حوزه علمیه شهرستان نوشهر

کد خبر: 139 تاریخ انتشار: 1397/10/1
به مناسبت سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، رییس واحد جناب آقای دکتر کیالاشکی به همراه معاون و جمعی از مدیران ضمن حضور در فریضه نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه حوزه علمیه شهرستان نوشهر، از نزدیک با مدیر، اساتید و طلبه ها دیدار کردند.

به مناسبت سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، رییس  واحد جناب آقای دکتر کیالاشکی به همراه معاون و جمعی از مدیران ضمن حضور در فریضه نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه حوزه علمیه شهرستان نوشهر، از نزدیک با مدیر، اساتید و طلبه ها دیدار کردند. در این بازدید مدیر حوزه علمیه جناب آقای قائمی به تشریح اهمیت این روز پرداختند و سپس دکتر کیا لاشکی  با بیان گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه و هفته پژوهش ، در زمینه تعلیم و تربیت و تعهد در کنار تخصص مطالبی را جمع حوزوی ها ایراد نمودند. همچنین در پایان دیدار ضمن حضور در دفتر مدیریت حوزه به تبادل اطلاعات و چگونگی همکاری فی ما بین پرداختند.

برچسب‌ها : 0 - حوزه علمیه - حوزه ودانشگاه - روز وحدت

آمار بازدید       امروز: 107    ديروز: 507    اين ماه: 2303    تاکنون : 1061748