روز دانشجو:

به مناسبت 16 آذر، برگزاری نشست علمی با موضوع استکبار ستیزی و استقلال طلبی در واحد نوشهر

کد خبر: 138 تاریخ انتشار: 1397/10/1
به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو نشست علمی با موضوع استکبار ستیزی و استقلال طلبی با حضور مسئولین، مدیران و دانشجویان در واحد نوشهر برگزار گردید.

د

در ابتدای  این نشست آقای دکتر کیا لاشکی رییس واحد  نوشهر ، ضمن عرض خوش آمدگویی و  گرامیداشت 16 آذر ، این روز  که به یاد سه  شهید دانشجو (مصطفی بزرگ‌نیا و احمد قندچی و شریعت‌رضوی) در  اعتراض به حضور ریچارد نیکسون معاون رئیس‌جمهور وقت در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال) در دانشگاه تهران  اتفاق افتاده ، گرامی داشته می‌شود  جا دارد این روحیه استقلال طلبی را در نسل جوان تقویت و حفظ نماییم ؛در ادامه آقای دکتر قائمی به عنوان سخنران این نشست، مطالبی را در زمینه  جنبش های دانشجویی و موضوع نشست بیان داشتند  .این استاد حوزه و دانشگاه ،  روز دانشجو را   تبلوری از جوهره بیداری، رشادت، فداکاری و انجام وظیفه الهی دانشجویان غیور ایران در برابر ظلم ستمشاهی و استکبار شیطانی امریکا دانستند. درپایان ضمن قرائت وصیت نامه دو تن از شهدای دانشجوی شهرستان نوشهر از دانشجویان برتر تحصیلی و ورزشی  و دانشجویان منتخب بسیجی با اهدا لوح و جایزه تقدیر بعمل آمد.

برچسب‌ها : روز دانشجو - نشست علمی - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 109    ديروز: 507    اين ماه: 2305    تاکنون : 1061750