برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو :

برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو

کد خبر: 109 تاریخ انتشار: 1396/9/19

به مناسبت گرامیداشت 16 آذر و روز دانشجو مراسمی با حضور دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر برگزار گردید. در این مراسم در ابتدا جناب آقای دکتر کیالاشکی رئیس محترم واحد ضمن خیر مقدم به همه مهمانان، روز دانشجو را تبریگ گفتند.

سپس چند نفر از دانشجویان به ارائه شعر و دکلمه در خصوص بزرگداشت روز دانشجو پرداختند. در ادامه مراسم سخنران محترم جلسه جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای علیخانی توضیحاتی را در ارتباط با چگونگی وقوع حادثه روز 16 آذر ارائه نمودند. در پایان مراسم به 16 دانشجو برتر علمی، فرهنگی و ورزشی با ارائه لوح و هدایا تقدیر به عمل آمد.

برچسب‌ها : 0 - روز دانشجو - مراسم بزرگداشت - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 123    ديروز: 1307    اين ماه: 16772    تاکنون : 855018