برگزاری نشست تعاملی بین دانشگاه و نیروی انتظلمی :

برگزاری نشست تعاملی بین دانشگاه و نیروی انتظلمی

کد خبر: 106 تاریخ انتشار: 1396/7/19
به مناسبت هفته نیروی انتظامی، نشستی تحت عنوان نشست تخصصی و تعاملی بین دانشگاه آزاد اسلامی و نیروی انتظامی شهرستان نوشهر در تاریخ 19 مهر 96 ساعت 8:30 صبح در سالن کنفرانس واحد نوشهر برگزار شد.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و طنین سرورد مقدس جمهوری اسلامی ایران، ریاست محترم واحد نوشهر جناب آقای دکتر کیا لاشکی ضمن عرض خوش آمد و تبریک این هفته، نظم و امنیت جامعه را مدیون  دلاورمردی ها و زحمات بی وفقه و شبانه روزی غیور مردان نیروی انتظامی دانستند.

پس از ایشان فرماندهی محترم نیروی انتظامی شهرستان نوشهر،  جناب سرهنگ مهری به بیان موضوعات مختلف از جمله اعلام آمادگی نیروی انتظامی نوشهر برای امضاء تفاهم نامه با دانشگاه آزاد اشاره داشتند.

در پایان مسئولین دانشگاه و نیروی انتظامی مباحثی را مطرح و به تصویب رساندند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - نشست تعاملی - نوشهر - هفته نیروی انتظامی

آمار بازدید       امروز: 932    ديروز: 754    اين ماه: 12142    تاکنون : 708688