برگزاری کارگروه تخصصی منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی :

برگزاری کارگروه تخصصی منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نوشهر

کد خبر: 101 تاریخ انتشار: 1396/3/29

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی منطقه سه دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ 28 خرداد 1396 در واحد نوشهر برگزار گردید.

دکتر شاهورانی رئیس هیات عالی نظارت منطقه در ابتدای سخنان خود ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت مولای متقیات حضرت علی (ع)، در منزلت و فضیلت ایشان سخنانی را ایراد نمودند. ایشان در ادامه ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه اهم برنامه های آینده را اینگونه اعلام فرمودند:

• بعد از تصویب مناطق، بیشتر کارهای اداری در مناطق انجام خواهد شد.
  • از آنجایی که خود واحدها بیشتر به مشکلات خود و منطقه آشنا هستند بهتر می توانند کارها را پیش ببرند.
  • اطلاع رسانی از وضعیت واحدها و نظارت و بررسی آن ها انجام خواهد شد.
  • واحدها در ارائه پشنهاد و راه حل مناسب هماهنگی لازم را داشته باشند.

در ادامه آقای دکتر قاسم احمدی نماینده محترم مردم نوشهر – چالوس در مجلس شورای اسلامی و معاون کمیسیون آموزش،تحقیقات و فناوری مجلس سخنانی را در خصوص وضعیت آموزشی و دانشگاهی کشور ایراد فرمودند. ایشان با اشاره به سرآغاز طرح جدید در دانشگاه آرزوی موفقیت در این برنامه را خواستار شدند.

قابل ذکر است که در ابتدای جلسه آقای دکتر رضا علی محسنی، معاون هیات عالی نظارت منطقه دستور کار جلسه را بیان داشته و در ادامه نمایندگان سه استان مازندران، گیلان و گلستان از برنامه های استان های خود گزارشی ارائه دادند. همچنین اعضای مدعو از واحدها در خصوص بهتر برگزاری طرح منطقه ای دانشگاه پیشنهاداتی را ارائه کردند. آقای دکتر صالحی رئیس دبیرخانه هیات امنا استان مازندران نیز در سخنان خود به مشکل کمبود بودجه در استان اشاره  و همچنین طرح اصلاح چارت سازمانی و هماهنگی در جهت بازخرید پیش از موعد را بیان کردند.

درابتدای این جلسه دکتر کیالاشکی رئیس واحد نوشهر ضمن خیر مقدم به مدعوین گزارشی از روند تاسیس واحد نوشهر و دستاوردهای آن  ارائه دادند.

• بعد از تصویب مناطق، بیشتر کارهای اداری در مناطق انجام خواهد شد.
  • اطلاع رسانی از وضعیت واحدها و نظارت و بررسی آن ها انجام خواهد شد.
  • واحدها در ارائه پشنهاد و راه حل مناسب هماهنگی لازم را داشته باشند.

برچسب‌ها : 0 - دانشگاه آزاد اسلامی - کارگروه تخصصی - منطقه سه - واحد نوشهر

آمار بازدید       امروز: 376    ديروز: 548    اين ماه: 1334    تاکنون : 697880