برگزاری جلسه پیش بینی بودجه سال 94 واحدهای منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 1 تاریخ انتشار: 1393/10/29
جلسه پیش بینی بودجه سال 94 واحدهای منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد نوشهر در تاریخ 93/7/24 برگزار گردید.

جلسه پیش بینی بودجه سال 94 واحدهای منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد نوشهر در تاریخ 24/7/93 برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر کیا ریاست واحد نوشهر ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه نکاتی از تاریخچه تاسیس واحد و شکل گیری آن و همچنین به دستاوردهای علمی و پژوهشی واحد اشاره نمودند.
آقای دکتر بدیعی به ارائه چگونگی و اجرای بخشنامه بودجه 94 و ارائه گزارشی از عملکرد سالهای گذشته بودجه واحدها پرداختند و در ادامه آقای دکتر فلاح دبیر کمیته طرح و برنامه بودجه استان مازندران نیز گزارشی از وضعیت بودجه واحد های استان ارائه نمودند.
در انتها جلسه به همراه پرسش و پاسخ و نحوه ارائه گزارش بودجه 94 به پایان رسید.
یادآوری می گردد که در این جلسه کارشناسان بودجه واحدهای دانشگاه آزاد استان مازندران حضور داشتند.

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد نوشهر

برچسب‌ها :